Search
  • خانه
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سبک زندگی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • خانه
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سبک زندگی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی
برند سازی نان و شیرینی ایرانی با تشکیل فدراسیون‌ گردشگری خوراک

برند سازی نان و شیرینی ایرانی با تشکیل فدراسیون‌ گردشگری خوراک

جولای 14, 2022
در غذا
0
اشتراک در فیس بوکاشتراک در توییتر

برند سازی نان و شیرینی ایرانی با تشکیل فدراسیون‌ گردشگری خوراک

به گزارش پایگاه خبری دیده نیوز : زهرا لاریجانی مسئول فدراسیون گردشگری خوراک وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در اولین نشست میز تخصصی نان و شیرینی گفت:

مطالب پیشنهادی

تلاش های بی وقفه و ایده های طراحان جوانان ایرانی در کافه رستوران البا

سومین نمایشگاه توانمندی قنادان افتتاح شد.

«محصول گردشگری خوراک در ساختار فدراسیون وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با درایت مدیران خوش‌فکر، در ساختار علمی و چارچوب منسجم شکل گرفته است که خود شامل 4 میز تخصصی به نام‌های گردشگری خوراک ملل، گردشگری خوراک ایرانی، گردشگری نان و شیرینی و نیز گرم نوش‌ها سردنوش‌ها است. این در حالیست که تا کنون 19 فدراسیون از جمله ورزشی، ادبی، هنری ، طبیعت و ورزشی نیز با 49 میز تخصصی مربوطه شکل گرفته است.»

وی با بیان اینکه بی‌شک با هم‌اندیشی اساتید و فعالین بخش خصوصی می‌توانیم به رونق گردشگری خوراک، برندسازی و خلق ثروت در میهن عزیزمان یاری برسانیم، تاکید کرد: «گردشگری خوراک بخش جدایی‌ناپذیر از زندگی محلی و متشکل از تاریخ، فرهنگ و اقتصاد جامعه یک سرزمین است. از این رو همانطور که می دانیم نان‌ها در وعده غذایی صبحانه و در کنار سایر خوراک‌ها جایگاه ویژه‌ای دارند و در هر مقصد چه با سبک طبخ صنعتی و انبوه و چه سنتی و محلی و یا خانگی بخش اصلی از تجربه گردشگری غذا را شامل می‌شوند.»

لاریجانی ادامه داد: «کشور آلمان در دنیا بیشترین تنوع را در تولید نان از جهان دارد که در برخی منابع به آمار 300 تا 500 نوع نان اولیه و بیش از هزار نوع نان و خمیر کوچک در 72 هزار واحد نانوایی که 95 درصد نان کشور را تامین می‌کند اشاره شده است. این در حالیست که بعد از آلمان کشورهای فرانسه و ایتالیا در صدر رتبه‌بندی تنوع و تولید نان در دنیا قرار دارند. کشور ما نیز چهارمین مصرف‌کننده بزرگ نان در جهان است که با ثبت 173 میراث ملی و تنوع بیش از 150 نوع نان در این زمینه صاحب سبک و مقام است.»

مسئول فدراسیون گردشگری خوراک همچنین در تشریح ظرفیت‌های بخش دوم میز تخصصی با عنوان شیرینی‌ها یادآور شد: «در کشور عزیزمان تعداد 123 اثر ثبتی در خانواده شیرینی‌ها داریم و در این میان شیرینی قرابیه جهانی‌ترین شیرینی دنیا محسوب که در تبریز طبخ می شود و از آثار ملی ما نیز به شمار می آید. نان برنجی را نیز می‌توان مثال زد که سابقه پخت آن به دوران قاجار و با قدمت 200 ساله بازمی گردد.»

لاریجانی در جمع‌بندی گفته‌های خود افزود: «در بسیاری از مقاصد گردشگری، خوراک‌های اینچنینی در مجموعه نان و شیرینی از شاخص‌های راهبردی است که در تولید ثروت و اشتغال در مقاصد گردشگری یاری می‌رساند و خود حامل فرهنگ و میراث ناملموس است.»

برچسب: زهرا لاریجانیفدراسیون‌ گردشگری خوراک

مطالب مرتبط

تلاش های بی وقفه و ایده های طراحان جوانان ایرانی در کافه رستوران البا
غذا

تلاش های بی وقفه و ایده های طراحان جوانان ایرانی در کافه رستوران البا

ژانویه 30, 2023
سومین نمایشگاه توانمندی قنادان افتتاح شد.
غذا

سومین نمایشگاه توانمندی قنادان افتتاح شد.

نوامبر 30, 2021
دسترسی به غذای سالم حق مردم است/گلایه از تبلیغات رسانه ملی
غذا

دسترسی به غذای سالم حق مردم است/گلایه از تبلیغات رسانه ملی

اکتبر 19, 2021
رونمایی از دو محصول دانش‌بنیان گیاهی مؤثر در درمان کرونا
غذا

رونمایی از دو محصول دانش‌بنیان گیاهی مؤثر در درمان کرونا

اکتبر 14, 2021
چرا مصرف شیر و لبنیات مهم است/پیشگیری از انواع بیماری ها
غذا

چرا مصرف شیر و لبنیات مهم است/پیشگیری از انواع بیماری ها

اکتبر 12, 2021
خوردن یک هات‌داگ چند دقیقه از عمر انسان کم می‌کند؟
غذا

خوردن یک هات‌داگ چند دقیقه از عمر انسان کم می‌کند؟

اکتبر 10, 2021

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + 13 =

پربازدیدترین ها

نخستین همایش تخصصی مدیران ارتباطات شهرداری‌های كشور در تهران برگزار می‌شود

نخستین همایش تخصصی مدیران ارتباطات شهرداری‌های كشور در تهران برگزار می‌شود

می 11, 2025

انتخاب سردبیر

کمک شایان چین به خلق «فرصت پاریس» در راستای حفظ تنوع زیستی جهان

کمک شایان چین به خلق «فرصت پاریس» در راستای حفظ تنوع زیستی جهان

دسامبر 17, 2022
تجلیل از مهدی باقریان؛ مردی که روابط عمومی را با سکوتِ عاشقانه زنده نگه داشت

تجلیل از مهدی باقریان؛ مردی که روابط عمومی را با سکوتِ عاشقانه زنده نگه داشت

مارس 1, 2025
فیلم‌های کوتاه پیشنیه و زیرساخت فیلم‌های سینمایی هستند

فیلم‌های کوتاه پیشنیه و زیرساخت فیلم‌های سینمایی هستند

آوریل 12, 2023
پروژه «هیپ لیچینگ» مجتمع مس سونگون (+ اینفوگرافیک)

پروژه «هیپ لیچینگ» مجتمع مس سونگون (+ اینفوگرافیک)

ژوئن 27, 2023
لینک ها: | دانه روغنی | آیاسنشیال اویل | دکمه ساز | آیگاز | چوبیجات | شالرنگی | شیشه ها | پیلمیکر | تیبل اندچیر | پزشک | خرماها | گریس | ماهیپروری | طوطیبازار | میبدکاشی | جوورلیتهرانیان | آیروفرشیها | کروپیاز | زیراندازکده | تهرانچیلر | سریالسو | پیکنیک کو | پرنیانپوشان | پرسلانا | امارزیرانداز | Arad Branding

مردم حق‌ دارند از طریق اطلاعات دقیق و جامع به تصویری عینی از واقعیت دست یابند و آرای خود را آزادانه از طریق رسانه ‌های گوناگون فرهنگ و ارتباطات بیان کنند.

ارتباط با ما

  • ادرس ایمیل : didenews@gmail.com

لینک های مفید :

  • قوانین سایت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • قوانین سایت
  • تماس با ما
  • درباره ما

میزان علاقه مندی ها :

اخبار اقتصادی 79%
اخبار ورزشی 86%
اخبار هنری 42%
اخبار فرهنگی 64%
اخبار گردشگری 95%