Search
  • خانه
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سبک زندگی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • خانه
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سبک زندگی
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی
چرا موارد آلرژی نسبت به مواد خوراکی در حال افزایش است؟

چرا موارد آلرژی نسبت به مواد خوراکی در حال افزایش است؟

Before anything else, preparation is the key to success.

فوریه 18, 2021
در اجتماعی, سرگرمی, علمی, غذا, فناوری
0
اشتراک در فیس بوکاشتراک در توییتر

حساسیت، یا همان آلرژی، نسبت به مواد خوراکی می‌تواند خطرناک و یا حتی کشنده باشد. امری که نسبتا در جهان شایع به شمار می‌رود و بسیاری از مردم به درجات مختلف دچار آن هستند. با این حال آمارها نشان می‌دهد این حساسیت‌های اغذیه‌ای در حال افزایش هستند.

حساسیت غذایی در افراد می‌تواند سبب واکنش خفیف یا شدید بدن آن‌ها شود. در موارد جزئی این حساسیت به صورت خارش، تورم یا درد معده عود می‌کند، در مقابل و در موارد شدید این حساسیت می‌تواند به شکل شوک تنفسی، کندی نبض، سرگیجه و یا استفراغ ظاهر شود. طبق آمارها از هر چهار نفر یک نفر حساسیت را با واکنش شدید تجربه می‌کند.

مطالب پیشنهادی

تفاهم‌نامه تحویل زباله خشك به كارخانه‌های سیمان در ۱۸ استان كشور مبادله شد

تصویب فوق‌العاده خاص برای كاركنان شهرداری‌ها در مجلس

در همین حال یک بررسی گسترده که اخیرا انجام شده است نشان می‌دهد که میزان مراجعه به بیمارستان‌ها در اثر آلرژی غذایی در ایالات متحده در طول سال‌های ۱۹۹۳ تا ۲۰۰۶ سه برابر شده است. بریتانیا نیز در طول شش سال گذشته شاهد رشد ۷۲ درصدی بیماران دچار شوک تنفسی در اثر آلرژی بوده است.

گراهام روک، استاد میکروب‌شناسی در دانشگاه کالج لندن می‌گوید: «بی‌شک آلرژی‌های غذایی به شکلی دیوانه‌وار افزایش یافته‌اند.»

کری ندو، متخصص آلرژی در دانشگاه استنفورد آمریکا، می‌گوید میزان آلرژی غذایی در جهان از ۳ درصد در سال ۱۹۶۰ به حدود ۷ درصد در سال ۲۰۱۸ افزایش یافته است یعنی تقریبا رشد دو برابری را شاهد هستیم.

اما علت این افزایش چه می‌تواند باشد؟

قوانین جدید اتحادیه اروپا برای اطلاعات درج شده روی برچسب مواد غذایی
پیتر بن امبارک که در نهاد ایمنی غذا وابسته به سازمان جهانی بهداشت کار می‌کند معتقد است که یکی از دلایل این امر افزایش تنوع غذایی است.

او می‌گوید: «قبلا و در دهه‌های پیشین مواد خوراکی فقط از چند نوع اصلی و کلاسیک تشکیل می‌شدند نظیر غذاهای دریایی، شیر و حبوبات. این در حالی است که اکنون ما با یک تنوع غذایی چشمگیر مواجه هستیم.»

یک تفسیر رایج درباره بالا رفتن شمار مبتلایان به آلرژی این است که در نتیجه‌ی متنوع‌تر شدن زنجیره غذایی، روده انسان با انواع مختلفی از میکرو ارگانیسم‌ها روبرو شده است.

دلیل دیگر می‌تواند به مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها باز‌گردد. شواهد متعددی در دست است که هرچه فرد در کودکی آنتی‌بیوتیک بیشتری مصرف کرده باشد احتمال آلرژی غذایی وی بیشتر است. در واقع آنتی بیوتیک‌ها تاثیری مضر بر باکتری‌های سالم روده ما می‌گذراند. هرچند این دارو به سیستم ایمنی بدن ما کمک می‌کند، اما در سوی مقابل باعث بروز ایرادات دیگری در زمینه حساسیت می‌شود.

یک مورد دیگر تغییر توصیه‌های مشاوران تغذیه در زمینه حساسیت‌های ناشی از مواد خوراکی بوده است. برای مثال در گذشته از افراد خواسته می‌شد که به کودکان خود تا سه سالگی بادام زمینی ندهند. این در حالی است که با گذر زمان این دست توصیه ها تغییر کرده و اکنون گفته می‌شود باید غذاهای حساسیت‌زا در اسرع وقت توسط کودک تست شوند.

به گفته الکساندر سانتوس، استاد آلرژی کودکان در کینگ کالج لندن، فهمیدن انواع حساسیت این خاصیت را دارد که بدن کودک می‌تواند به آن‌ها خو بگیرد: «در سال‌های اولیه پس از تولد این دریچه فرصت وجود دارد که بتوان نسبت به مواد آلرژی‌زا در بدن تحمل ایجاد کرد.»

یک مورد دیگر که تعداد مبتلایان به حساسیت را بالا برده است مهاجرت و جابجایی محیطی است.

دکتر سانتوس می‌گوید وقتی افراد مهاجرت می‌کنند به دلیل تفاوت ژن‌هایشان بیشتر در برابر آلرژی‌های غذایی حساس هستند. در واقع هرچقدر زودتر مهاجرت کنند، آسیب‌پذیر تر خواهند بود.

مطالب مرتبط

روابط عمومی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور
اجتماعی

تفاهم‌نامه تحویل زباله خشك به كارخانه‌های سیمان در ۱۸ استان كشور مبادله شد

آوریل 26, 2025
مسعود نصرتی
اجتماعی

تصویب فوق‌العاده خاص برای كاركنان شهرداری‌ها در مجلس

آوریل 26, 2025
اسماعیل کریمیان
فناوری

ضرورت تحول در بهره‌گیری از هوش مصنوعی در ایران: از کلیپ‌سازی طنز تا جهش علمی

آوریل 12, 2025
۱۴۰۴ نمایشگاه شهریران
اجتماعی

نمایشگاه شهریران اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در محل نمایشگاه بین المللی شهرآفتاب برگزار خواهد شد.

مارس 10, 2025
اسماعیل کریمیان
اجتماعی

هوش مصنوعی و انقلاب در روابط عمومی: نقش کلیدی فناوری در مدیریت ارتباطات عصر جدید

مارس 8, 2025
وعده‌ای که صادقانه محقق شد
اجتماعی

وعده‌ای که صادقانه محقق شد

مارس 3, 2025

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 2 =

پربازدیدترین ها

نخستین همایش تخصصی مدیران ارتباطات شهرداری‌های كشور در تهران برگزار می‌شود

نخستین همایش تخصصی مدیران ارتباطات شهرداری‌های كشور در تهران برگزار می‌شود

می 11, 2025

انتخاب سردبیر

افتتاح نمایشگاه نقاشی با ۷هنرمند و۶۰تئاتر تخصصی افراد کم توان ذهنی با ۷هنرمند با نیاز ویژه

افتتاح نمایشگاه نقاشی با ۷هنرمند و۶۰تئاتر تخصصی افراد کم توان ذهنی با ۷هنرمند با نیاز ویژه

دسامبر 5, 2021
مصرف آب تهرانی‌ها ۷۰ لیتر بیشتر از سرانه کشوری شد

مصرف آب تهرانی‌ها ۷۰ لیتر بیشتر از سرانه کشوری شد

مارس 24, 2021

اتهامات غرب نمی تواند شاهکار چین در مقابله با کرونا را انکار کند

دسامبر 30, 2022
پیام تبریک رئیس کمیته برگزاری المپیک پاریس به برنامه “از پکن تا پاریس”

پیام تبریک رئیس کمیته برگزاری المپیک پاریس به برنامه “از پکن تا پاریس”

آوریل 7, 2023
لینک ها: | دانه روغنی | آیاسنشیال اویل | دکمه ساز | آیگاز | چوبیجات | شالرنگی | شیشه ها | پیلمیکر | تیبل اندچیر | پزشک | خرماها | گریس | ماهیپروری | طوطیبازار | میبدکاشی | جوورلیتهرانیان | آیروفرشیها | کروپیاز | زیراندازکده | تهرانچیلر | سریالسو | پیکنیک کو | پرنیانپوشان | پرسلانا | امارزیرانداز | Arad Branding

مردم حق‌ دارند از طریق اطلاعات دقیق و جامع به تصویری عینی از واقعیت دست یابند و آرای خود را آزادانه از طریق رسانه ‌های گوناگون فرهنگ و ارتباطات بیان کنند.

ارتباط با ما

  • ادرس ایمیل : didenews@gmail.com

لینک های مفید :

  • قوانین سایت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • قوانین سایت
  • تماس با ما
  • درباره ما

میزان علاقه مندی ها :

اخبار اقتصادی 79%
اخبار ورزشی 86%
اخبار هنری 42%
اخبار فرهنگی 64%
اخبار گردشگری 95%